Maanantaina alkoi vihdoin kauan (ja jännityksellä) odotettu kuntonyrkkeilykurssi! Paikallinen kuntonyrkkeilyseura ( Oulun Kuntonyrkkeilijät ) järjestää noita 5 kerran peruskursseja opiskelijoille useamman vuodessa, mutta aikaisemmat kurssit olivat jo täynnä kun alkuvuodesta hoksasin Korkeakoululiikunnan tarjontaa katsella, joten pisti vähän odottamaan. Mutta oli se sen arvoista! Rankkaa kyllä (ja treenien jälkeen iski ihan järkyttävä päänsärky, varmaan lähti lihasjännitykset hartioista), mutta sopii kyllä meikäläiselle. Ensi treeneihin pitääkin ostaa jo käsisiteet, kunnon varusteet tekee touhusta varmasti vielä monta kertaa parempaa. 

Muuten on treenaushalut olleet vähän miinuksen puolella viime aikoina. Opinnäytetyön palautuspäivä lähestyy uhkaavasti ja sen myötä on elämästä karsittu kaikki ylimääräinen. Ja valitettavasti tuohon ylimääräiseen näyttää kuuluvan tällä hetkellä myös liikunta. Onneksi sentään "työmatkat" yliopistolle tulee kuljettua kävellen eli ainakin se puoli tuntia suuntaansa tulee reippailtua. 

Mmmh, tänään saatiin luomuruokapiirin tilaus, pientilan kananmunia ja kauraryynejä! Pitää varmaan ruveta uunipuurontekoon, nam nam!