Heh! Teinpäs pari mukavaa nettilöytöä treenailuun liittyen!

www.heiaheia.com/  Olen ihan koukussa HeiaHeiaan! Löysin sen vasta vajaa viikko sitten, mutta jo nyt tuntuu ihanan motivoivalta nähdä omat liikunnat logattuna päivien ajalta. Naamakirjaan ei omia saavutuksiaan jaksa joka välissä olla tunkemassa, joten ihan kiva, että on edes joku paikka mihin kiljua omista tekemisistään haha.

kuntoplus.fi/reittisuunnittelu Juuri tällaista sivua olen etsinytkin! Vasta lenkkeilyn aloittaneena juostujen lenkkien pituutta on järkyttävän vaikea arvioida, mutta nytpä ne voi laskea etukäteen ja päättää reitin sen perusteella! Onhan se vähän pois siitä lenkkeilyn vapaudesta jos aina suunnittelee reitin etukäteen, mutta ainakin näin patologisen uteliaalle ihmiselle on helpottavaa tietää ne hölkätyt kilometrit niin tarkasti kuin mahdollista. 

Pariin otteeseen tehty taas kunnolla Strong Liftsiä miehen kanssa. Opiskelijoiden salivuorot menevät niin huonosti yhteen opinnäytetyön tekemisen kannalta, että ollaan koetettu pärjätä niillä painoilla mitä kotoa löytyy. Mikä tietysti menee vähän vaikeaksi kun meillä ei ole painoille telineitä, joten levytangon saaminen niskaan vaatii välillä hieman... luovempia otteita. Eli salille pitäisi päästä, oli aikaa eli ei, jos meinaa tuon ohjelman kanssa edistyä.