Äääääääh. Nyt kun menin sitten asettamaan itselleni tavoitteita tuon painonpudotuksen suhteen niin yhtäkkiä millään muulla ei ole enää väliä kuin tuloksilla. Hyvin kulkevat treenit ja hyvä fiilis eivät merkkaa mitään, jos lukema vaa'alla ei pienene. Tyhmä, tyhmä minä. Taidanpa unohtaa koko vaa'an olemassa olon kuukaudeksi (en minä nyt päivittäin siinä ramppaakaan, mutta näköjään kerran viikossakin on jo liikaa), katsotaan sitten joskus toukokuulla onko mitään edistystä tapahtunut.

Toinen äääh-asia on rintalihakset. Hemmetin hemmetti kun mitään edistystä ei tunnu tapahtuvan! 5x5 penkkipunnerrus 25kg:lla (tangolla, ei rintaprässissä) jää aina muutamaa toistoa vajaaksi. Pystypunnerruksessa 5x5 20kg:lla sama juttu, mutta kuvittelisi rintalihaksissa nyt vähän enemmän voimaa olevan kuin hartioissa!? Ongelma taitaa olla siinä, että vasen puoli on selvästi heikompi, tai ainakin rintaprässillä testatessa tuntui enemmän ongelmia olevan juuri vasemman puolen kanssa. Ei kai se auta kun lisätä punnerruksia joka treeneihin ja tehdä penkkipunnerrusta käsipainoilla, niin ei pääse vasen puoli lepsuilemaan. 

Noita paria asiaa lukuunottamatta varsin hyvä viikko treenien suhteen. Pari salipäivää, pari lenkkipäivää, kuntonyrkkeilyä ja paljon venyttelyä. Pitää tässä alkaa pikkuhiljaa korvaamaan osa venyttelyistä joogalla, olen noita normivenytyksiä (staattisia) jo sen verran tehnyt, ettei niistä paljoa enempää hyötyä voi enää saada irti.

(Seuraan yleensä Pakkotoiston venyttelyopasta liikkeiden järjestyksessä ja lisäilen siihen jooga-liikkeitä ja dynaamisia/ballistisia venytyksiä tarpeen mukaan. Venyttelen 5-6 kertaa viikossa ja vähintään sen puoli tuntia kerrallaan, yleensä n. tunnin. Kyllä, olen venyttelyaddikti...) 

Hop hop, nyt vaihtamaan pyörään uusi rengas!